Traper haljine

Kratka ljetna traper košulja haljina s dugim rukavima

Ljeto je pred vratima i vrijeme je da promijenite svoju garderobu prema najnovijim ljetnim modnim trendovima. Tražite li šik i udoban outfit, nikad ne možete pogriješiti s kratkom ljetnom traper košulja haljinom s dugim rukavima. Ova haljina je dizajnirana u širem kroju, tako da je savršena za vruće ljetne dane. Tkanina ima visok postotak pamuka, što je čini prozračnom i mekom na dodir.

Cijena u trenutku pregleda: 37,41 €

Ljetna traper mini haljina s čipkom i naramenicama

Zar nisi dovoljno bogat da kupuješ jeftine stvari? Preferirate li kvalitetu? Volite bezvremensku modu? Onda vjerujte da ova traper haljina ne smije nedostajati u vašem ormaru. Svima pristaje. Haljina na preklop i volan je jednostavno must have. Traper haljine ne mogu nedostajati u ormaru nijedne žene. Traper ljubav koja traje zauvijek.

Cijena u trenutku pregleda: 50,77 €

Rifle ili traper haljine su među konstantama kada su u pitanju moderni trendovi. Riječ je o vrlo decentnom i ugodnom materijalu, koji će najviše cijeniti mlade djevojke i mlade dame. Traper haljine dostupne su na tržištu u mnogo različitih varijanti. Vrlo su popularne haljine s patentnim zatvaračima, gumbima ili nitnama, ultra-mini haljine od trapera ili, obrnuto, haljine do poda.

Većina traper haljina sadrži i elastin koji savršeno pristaje vašoj figuri. Riječ je o uistinu bezvremenskoj odjeći koja će biti u modi i sljedeće godine. Traper haljine možete nositi i ljeti i zimi, lako se kombiniraju s ostalom odjećom. Boja trapera je uglavnom plava, tako da ne morate brinuti o usklađivanju boja materijala. Osim toga, elegantan je, ali istovremeno sportski i ležeran. Traper haljinu možete nositi u gradu ili u prirodi. Uvijek će vam jamčiti maksimalnu udobnost i udobnost. Haljine s puškom dostupne su ne samo za odrasle, već i za djecu.