Rastezljiva haljina

Mora se reći da su rastezljive haljine među najpopularnijima, jer mogu oblikovati i sakriti prednosti ženske siluete. Odlučite se za vječni klasik u pripijenom modelu s kratkim rukavima i okruglim izrezom. Bilo da odaberete crnu, crvenu, bijelu ili narančastu, izgledat ćete apsolutno sjajno. Rastezljiva haljina s opuštenijom suknjom i V-izrezom prikladna je za posao i za romantične šetnje. Želite nešto više u trendu? Šarm u baršunastoj kratkoj haljini s džepovima sa strane!

Ljeti ne možete zaobići cvjetne modele sa suknjama do koljena, a zimi ćete se prepustiti čarima pletenih haljina. Izbor pojedinih modela ovisi o slici. Uvijek treba vješto skrivati ​​svoje mane i koristiti žensko oružje. Istaknuti su i rastezljive haljine s većim dekolteom s patentnim zatvaračem. Na balu ćete se pokazati u najboljem svjetlu u seksi modelu duge suknje s visokim prorezom. Ne zaboravite na bogate ukrase i dodatke. Tako nećete izgledati kao sivi miš!

Ljetna midi svečana haljina za svadbu za punije

Pronaći savršenu ljetnu midi haljinu za vjenčanje može biti zastrašujući zadatak, pogotovo ako ste veće veličine. Ali ne brinite jer mi vas pokrivamo! Otmjene haljine s prekrasnim neonskim i svjetlucavim šljokicama savršene su. Koralno bež boja s jednobojnim uzorkom i šljokicama sigurno će vas istaknuti na svakom vjenčanju. Zahvaljujući midi dužini i dizajnu bez rukava, haljina će vas savršeno rashladiti u vrućem ljetnom danu.

Cijena u trenutku pregleda: 37,41 €