Haljina za trudnice

Čekaš bebu? Lijepo je razdoblje koje sa sobom nosi mnoge promjene. Vaše tijelo i njegove proporcije mijenjaju se doslovno svaki dan. Udobnost je glavni prioritet za buduće majke. Ipak, ne morate birati široku i bezobličnu odjeću kao nekada. Odaberite iz naše raznolike ponude elegantnih trudničkih haljina koje zadovoljavaju sve potrebe budućih majki. Haljina ima dovoljno mjesta za rastući trbuščić, no ujedno će prekriti rizične dijelove i u njoj ćete se osjećati savršeno. Pokažite svima da ćete biti mama.

Trudničke haljine mogu biti u bezbroj krojeva. Osjećate se kratko? Zato ih kupujte, jednako će vam pristajati duge haljine u kojima ćete izgledati gotovo eterično. Modni trendovi su po tom pitanju vrlo blagonakloni pa mame mogu birati. Ukratko, nema ništa bolje od pristojne i praktične odjeće tijekom trudnoće.

Duga trudnička ružičasta haljina od čipke za svatove

Zauzmite središte pozornice na svoj poseban dan s dugom ružičastom čipkastom trudničkom haljinom. Šarmantna nijansa jednobojne ružičaste u kombinaciji s nježnom i ženstvenom čipkom stvara komad koji oduzima dah uz koji ćete biti u središtu pozornosti. Okrugli dekolte dodaje element skromnog glamura haljini, dok naborani prošiveni rub dodaje koketnu notu cjelokupnoj eleganciji.

Cijena u trenutku pregleda: 67,79 €

Jeftina udobna mini haljina za trudnice dugih rukava

Moda za trudnice ne mora biti skupa da bi bila udobna i moderna. Siva pletena univerzalna mini trudnička haljina s kratkim halterima savršen je primjer za to. S pristupačnom cijenom, ova mini haljina savršena je za buduće mame koje traže nešto što neće probiti banku. Imaju mini samostojeći ovratnik i duge balon rukave, što ih čini svestranim komadom koji se može nositi bilo kada od jeseni do ljeta.

Cijena u trenutku pregleda: 12,44 €

Udobna i prozračna trudnička platnena haljina

Trudnoća je lijepo iskustvo, ali sa sobom nosi i brojne izazove. Kako se vaše tijelo mijenja, pronalaženje udobne i elegantne odjeće postaje prioritet. I tu na scenu stupaju trudničke lanene haljine. Dizajnirane imajući na umu buduće mame, ove haljine će osigurati da uvijek izgledate i osjećate se najbolje. Jedna od posebnosti lanenih haljina za trudnice je njihov četvrtasti izrez sprijeda i straga. Ovaj dizajn ne samo da dodaje eleganciju, već također omogućuje ventilaciju, što ga čini idealnim za toplije vrijeme.

Cijena u trenutku pregleda: 66,54 €