Haljina s vodopadnim izrezom

Volite li nositi haljine na sve moguće načine? Izbjegavate ekstravaganciju i želite zablistati pod svaku cijenu? Prepustite se haljini s vodopadnim izrezom i pokažite svoja tajna oružja. Za mlade djevojke i odvažne dame pristaje kratka haljina asimetričnog kroja i vodopadnog dekoltea koja u svakom pogledu obuhvaća savršenstvo tijela. Ako želite biti seksi, odaberite crvenu mini haljinu koja ima vodopadni izrez i bočne nabore. Dekolte i leđa nadopunjeni su umetkom od čipke. Zahvaljujući brojnim plisama, model si mogu priuštiti i dame s nekoliko kilograma viška.

Vodopadni izrez može biti elegantan i društven. I to u haljini bez rukava metalik nijanse ili u sjajnoj crvenoj haljini sa suknjom iznad koljena i dugih rukava. Crna maturalna haljina s kraćom suknjom s bogatim bočnim naborima, dubokim dekolteom i seksi prorezima također je savršena za pune dame. Vodopadni izrez i zlatni lančići daju modelu pravu privlačnost. Ovaj elegantni komad možete koristiti za maturalnu ili maturalnu zabavu.

Boho haljina za djeveruše s vodopadnim izrezom

Ova prekrasna boho Micada haljina za djeveruše izvrstan je izbor. Zahvaljujući jednoj boji, elegantne su, a ujedno i decentne. Ali ono što doista izdvaja ovu haljinu je njen zapanjujući vodopadni izrez. Izrezi i skupljeni nabori na stezniku samo doprinose njihovom jedinstvenom i upečatljivom izgledu. Sašiveni rub i podsuknja daju haljini punu, lepršavu siluetu zbog koje će se vaše djeveruše sigurno osjećati kao da lebde u zraku. I iako se radi o haljini za maturalnu večer, lagana tkanina neće vam biti teška ili neudobna cijeli dan.

Cijena u trenutku pregleda: 57,39 €