Haljina s patentnim zatvaračem

Mora se reći da je zip uložak vrlo popularna, praktična i moderna duda. Haljina u metalik nijansama dužine ispod koljena, dugih rukava i blagog dekoltea, upotpunjena je bočnim patentnim zatvaračem na asimetrično kopčanje. Ovaj je komad ležeran i prikladan za slobodne aktivnosti kao i za posao. Elegantna haljina s patentnim zatvaračem sprijeda izrađena je od toplijeg i elastičnog materijala te će pristajati za nošenje u hladnim danima u godini. Decentan i pomalo asimetričan kroj daje im zanimljivost.

Ne smijemo zaboraviti ni dugu haljinu koja se može nositi po želji. Na primjer, u grad, u shopping ili na spoj. Ženska haljina za veće veličine s ukrasnim patentnim zatvaračem, ponosna na kroj i eleganciju. Elastični materijal ne povlači ništa. Baš odlično. U vrućim ljetnim danima trebat će vam haljine jarkih boja s patentnim zatvaračem. Cijenit ćete njihovu lakoću i praktičnost. Biste li htjeli biti zmaj? Počastite se haljinom s patentnim zatvaračem od imitacije kože! Model može biti duži ili sa resicama!

Duga ružičasta svečana haljina za djeveruše s prorezom i umetcima od tila

Obucite lijepu žensku haljinu i nikome nećete nedostajati. Prekrasno ističu ženske obline i dodaju senzualnost. Haljine vašeg omiljenog brenda Koucla jednostavno pripadaju ženama. U to će vas zasigurno uvjeriti ove ženstvene haljine profinjenog kroja i kvalitetnog materijala.

Cijena u trenutku pregleda: 48,77 €

Pastelno ružičasta svečana haljina bez naramenica sa suknjom od tila

Tražite haljinu za zabavu? Nedostaje li vam u ormaru haljina prikladna za svečane prilike? Volite li boje? Volite li atraktivne modele bez žrtvovanja udobnosti? Onda su ovo očiti izbor. U njima ćete zaslijepiti i nećete izgubiti pažnju. Trendyol ženske haljine već na prvi pogled privlače pažnju svojim krojem i prekrasnom bojom. Haljina je prikladna za svečane prilike. Stvoreni su za uživanje u društvu, maturi, koncertu itd.

Cijena u trenutku pregleda: 31,79 €

Elegantna crna svečana haljina s čipkom i dubokim V izrezom

Ženska elegantna haljina u crnom dizajnu osvojit će vas na prvi pogled. Šarmu daje čipka i duboki V izrez, a model je dizajniran s dugim rukavima. Duljina do koljena doprinosi udobnosti.

Cijena u trenutku pregleda: 41,57 €

Crna mini haljina s dugim rukavima i patentnim zatvaračem sprijeda

Nedostaje li vam takozvana mala crna u ormaru? Volite li atraktivne modele koji su ujedno i udobni? Preferirate li originalnu odjeću? Htjeli biste kupiti haljinu koju nosite gotovo cijele godine? Onda te čekaju ove. Haljina s patentnim zatvaračem osvojit će vas na prvi pogled, a u njoj ionako nećete izgubiti pažnju. Imaju nekoliko prednosti. Kao prvo, to je neutralna crna koju je lako kombinirati. Zahvaljujući tome, možete jednostavno prilagoditi odjeću s dodacima.

Cijena u trenutku pregleda: 37,41 €