Haljina s čipkastim leđima

Nedostaje li vam romantična ili profinjena odjeća u ormaru? Uzmite haljinu s čipkastim leđima. Bit ćeš u njima da grizeš, a pogledi muškaraca borit će se za tebe. Varate se ako mislite da su čipkaste pozadine previše provokativne. Uostalom, čest su ukras vjenčanica. Zar nemate dovoljno hrabrosti? Kupite haljinu u kojoj je čipka na leđima deblja.

Haljine s čipkastim leđima mogu biti različitih boja, krojeva i dezena. Crni model s čipkastim rukavima, rubom suknje i, naravno, leđima je klasika. Ovaj će komad zapeti za oko kako zrelim ženama, tako i tinejdžericama. Kratka haljina s čipkastim leđima bez rukava, koja ima i čipku i dekolte, odličan je savjet. Elegantan model idealan je za maturalne večere i vjenčanja. Hrabre žene mogu nositi haljine koje ne pokrivaju sva mjesta. Gola leđa oduzimaju dah u kombinaciji s nježnom čipkom!

Elegantna haljina tamnozelenog dizajna sa steznikom od čipke

Ženska haljina Numoco 210 impresionira na prvi pogled svojom prekrasnom tamnozelenom bojom i jedinstvenim krojem. Imaju 3/4 rukave i duboki dekolte sprijeda. Završetak je u asimetričnom kroju.

Cijena u trenutku pregleda: 58.64 €

Elegantna crna svečana haljina s čipkom i dubokim V izrezom

Ženska elegantna haljina u crnom dizajnu osvojit će vas na prvi pogled. Šarmu daje čipka i duboki V izrez, a model je dizajniran s dugim rukavima. Duljina do koljena doprinosi udobnosti.

Cijena u trenutku pregleda: 41,57 €

Lepršava starinska ružičasta princezina haljina za svatove s čipkom

Stara ružičasta princezina vjenčanica s čipkom prekrasan je komad svečane odjeće. Izrađene su od lagane i lepršave tkanine fine strukture. Široke naramenice izrađene su od jednostavne čipke, kao i cijeli gornji dio, ali je nadopunjen drugom donjom neprozirnom tkaninom od prsa prema dolje.

Cijena u trenutku pregleda: 52,90 €

Kratka crvena svečana ženska haljina za svadbu

Tražite savršenu haljinu za vjenčanje svoje prijateljice? Pogledajte ovu kratku crvenu haljinu za zabavu s čipkastim izrezom, širokim naramenicama i suknjom na volane. Ova haljina je oličenje elegancije i stila, a svaki muškarac i žena će sigurno biti iza vas na vjenčanju. Čipkasti izrez dodaje dašak ženstvenosti haljini, dok široke naramenice pružaju udobnost i potporu.

Cijena u trenutku pregleda: 73,12 €