Haljina od traperice

Traper haljina je klasik koji nikada ne stari. Iz godine u godinu vraćaju se u modu, a najviše ih cijenimo izvan vrućih ljetnih dana. Uostalom, traper nije sasvim ugodan u vrućim tropima. No čim ugodno zahladi, traper haljina dolazi u punom sjaju. I da su uistinu lijepe. Predstavljaju ležeran, pomalo sportski stil koji djeluje mladenački i ugodno osvježava vaš ormar. A ako traper haljinu ukrasite remenom, rezultat će biti apsolutno savršen.

Međutim, možete ih nositi praktički bilo gdje. Pogodna je i za grad, za zabavu, za izlet i za posao. Ako odaberete pravi pribor za njih, odjednom će postati elegantan i moderan model. Takva bijela torba i elegantne cipele na visoku petu dočarat će vam potpuno novi model. Provjerite našu bogatu ponudu prekrasnih haljina i odaberite onu pravu. Jedna ljepša od druge, što kažete?

Ljetna traper mini haljina s čipkom i naramenicama

Zar nisi dovoljno bogat da kupuješ jeftine stvari? Preferirate li kvalitetu? Volite bezvremensku modu? Onda vjerujte da ova traper haljina ne smije nedostajati u vašem ormaru. Svima pristaje. Haljina na preklop i volan je jednostavno must have. Traper haljine ne mogu nedostajati u ormaru nijedne žene. Traper ljubav koja traje zauvijek.

Cijena u trenutku pregleda: 50,77 €