Haljina na jedno rame

Originalne su, seksi, ženstvene i privlače pažnju na svakom koraku. A o čemu se radi? O haljini na jedno rame! Samo to što su asimetrične čini ih tako savršenima! Možete birati između mnoštva krojeva i boja. Je li to plašt haljina, široka haljina s lepršavom suknjom, suknja A kroja koja skriva nedostatke ili duga maksi haljina? Bitno je odabrati prema svojoj figuri i ono što vam najbolje stoji!

Također je važno zapamtiti da morate nositi ili grudnjak s nevidljivim naramenicama ili grudnjak bez naramenica, jer ne izgleda dobro da vam naramenica viri van i nema smisla biti tamo. Haljinu na jedno rame možete nositi bilo gdje.

Jeftina asimetrična svečana haljina s jednom naramenicom udobne midi dužine

Volite li atraktivne modele? Želite li zabljesnuti u sjajnom modelu i pritom se osjećati ugodno? Preferirate li originalnost? Onda vjerujte da će ovaj model osvojiti i biti ljubav na prvi pogled. Haljina koja vam jednostavno treba. Haljina na jednu naramenicu na prvi pogled zasjenjuje već svojim krojem i bojom. Atraktivan model u kojem ćete se osjećati seksi i udobno u isto vrijeme.

Cijena u trenutku pregleda: 17,85 €

Jeftine kratke ružičaste svečane haljine za svadbu

Kouclina najnovija kolekcija jeftinih kratkih ružičastih vjenčanica uglavnom je namijenjena mlađim djevojkama. No čak i ako ste stariji i ne bojite se biti u središtu pozornosti, i vi ćete ih sigurno voljeti. Prekrasan dizajn i kroj haljine zasigurno će učiniti da izgledate glamurozno i osjećate se samouvjereno. Materijal korišten je, unatoč cijeni, vrhunske kvalitete, što jamči udobnost i dugotrajnost haljine.

Cijena u trenutku pregleda: 9,78 €