Dukserica haljina

Ženske haljine ne moraju spadati u kategorije društvenih, maturalnih, elegantnih i čipkastih. Ženama je važna i udobnost pa se odmah zaljubljuju u modele sweatshirta s, primjerice, modernim bočnim džepovima i karakterističnim prednjim printom. Sweatshirt haljine oduševit će posebno mlade djevojke, ali i zrele žene. Dugačka majica s prednjim šljokicama s džepovima sa strane i sužena sa strane kako bi odgovarala tajicama. Tinejdžerice brzo posežu za trenirkom s džepovima, dugim rukavima i kapuljačom.

Sweatshirt haljine s visokim dekolteom, kapuljačom ili ovratnikom, s vezicom u struku su među najtraženijima. Proizvodi su namijenjeni za slobodno vrijeme. Trebat će vam za kućnu upotrebu, u šetnji i kupnji. Brendirani proizvodi u pastelnim bojama s porubom i lakiranim rukavima odmah će vam zapeti za oko. Radije sweatshirt haljine s kapuljačom, ovratnikom, dolčevitom, vezicama u struku, dugim, kratkim i ¾ rukavima! Konačno će vaš ormar biti ispunjen modernim i udobnim modelima!

Bež ženska haljina dukserica s kapuljačom

Pogledajte oličenje udobnosti i mladenačke ležernosti elegantno spojene u bež ženskoj trenirci s kapuljačom! Poznat kao Pieces Chilli Sweatshirt Dress, ovaj komad modne umjetnosti obavija vas čahurom mekoće i udobnosti kao nijedan drugi. Zahvaljujući slobodnom kroju i mekom pletivu, nudi udobnost koja se može usporediti samo s toplim zagrljajem u hladnom danu.

Cijena u trenutku pregleda: 32,99 €

Tommy Hilfiger ružičasta ženska haljina majica s kapuljačom

Ova sweatshirt haljina ima prekrasnu nijansu ružičaste koja će vas izdvojiti iz gomile. Haljine na sebi imaju i natpise koji će vam odmah dati do znanja kojem brendu pripadne čast. Što se tiče pristajanja, ova haljina ima ravni kroj koji laska vašoj figuri, a da pritom nije preuska ili sužava.

Cijena u trenutku pregleda: 105,24 €

Crna dukserica haljina s kapuljačom od Calvina Kleina

Crna dukserica haljina Calvin Klein s kapuljačom pravo je remek-djelo suvremenog dizajna mode za mlade. Izrađena od visokokvalitetnog pamuka, ova zadivljujuća haljina ima jedinstven otisnuti uzorak koji će zasigurno privući pozornost kamo god pošli. Ravni kroj i kratka dužina daju haljini mladenački i razigrani štih prikladnoj za svaku priliku.

Cijena u trenutku pregleda: 74,03 €